Majoitus

  • 1
  • 2
  • 3
Loma Raiso

Luonnon ympäröimä Loma Raiso on Kauhanevan Pohjankankaan kansallispuiston lähellä. Tarjoamme 23 majoituspaikkaa, kokous ja koulutustilat 80 hengelle, lapsille luontopainotteisia leirikouluja, senioreille virkistyspäiviä ja retriittejä. Korsusaunamme lauteilta voit pulahtaa lähdevesilampeen ympäri vuoden.

Teemme herkullista lähiruokaa asiakkaidemme aikataulujen ja toivomusten mukaan. Järjestämme oman näköisesi juhlat, vaikkapa vihkimisen luonnonkukka alttarilla. Käytössäsi on 100 hengen tanssisali ja baarissa A-oikeudet. Tärkeästä päivästänne tulee unohtumaton.

Voit viettää kiireettömän joulun Loma-Raisossa. Pöytämme tarjoaa perinteisiä herkkuja ja maaseudun rauha luo aitoa tunnelmaa. Lapsille on joulupipareiden leipomista, askartelua, pulkkamäkeä ja muuta tekemistä.

Jos haluat hiljaisuutta, niin voit kävellä luonnon rauhassa nauttien puhtaasta ilmasta. Juomavetemme on kirkasta lähdevettä ja saunassamme aito vihdan tuoksu.

Yhteystiedot ja tiedustelut:
Loma Raiso
Hietaluomantie 272
39930 KARVIA
040 568 2768 Kirsti Tupala
lomaraiso@hotmail.com
www.lomaraiso.com

Lomatalo Mäki-Kortesmaa

Lomatalo Mäki-Kortesmaa sijaitsee Karvian Sarankylässä. Talo on ympäri vuoden käytössä, ja siihen kuuluu kaikki omakotitalon mukavuudet: 165m2 asuin pinta-alaa, 2 olohuonetta, 3 makuuhuonetta, keittiö, apukeittiö, wc, sähkösauna, pesuhuone ja kodinhoitohuone. Kalustukseen kuuluu 6:lle henkilölle vuode + 4:lle varavuode, keittiössä astiastot, kylmiö, jääkaappi/pakastin, mikrouuni, kahvin/vedenkeitin, astianpesukone yms.Kodinhoitohuoneessa pyykinpesukone ja mankeli. Talossa on myös TV, video ja cd-soitin. Talo on MALO-luokitettu 5*****.

Kesällä talon ympäristössä on kauniita kukka ja viheralueita, viihtyisä ja lapsiystävällinen lomapaikka. Karvianjärvi on 500m päässä, varsinainen uimaranta 4km päässä, jossa soutuvene käytettävissä. Talvella Mäki-Kortesmaa on ihanteellinen paikka viettää talvilomaa, valaistu hiihtolatu on 300m päässä talolta, luistelurata 1km päässä. Lomataloon on tervetulleita kaikki omatoimiset matkailijat mm. perheet, yritykset ja yhteisöt.

Vaihtopäivä on lauantai, tulo klo: 16.00, lähtö klo: 12.00

Yhteystiedot ja tiedustelut:
Kimmo Kortesmaa
Sarapohjantie 863,
39980 SARA
050 3679509
pirjo.koivisto@suomi24.fi

Caravan parkki

Kävelymatkan päässä keskustan palveluista

Omatoimimatkailijaa palvelee Karvian keskustassa Kirkkojärven rannalla sijaitseva Willielän Caravan parkki.

Alue on käytettävissä keväästä syksyyn.

Palvelutasoon kuuluu vesipiste, WC, sähkö, grillikatos, uimaranta ja beach volley –kenttä.

Yhteystiedot ja tiedustelut:
www.willikarvia.fi

Tervatupa

Vuokrattavissa juhlaan ja lomailuun rauhallisella paikalla sijaitseva tasokas v 2012 valmistunut n. 100 m2 honkapirtti. Koillis-Karvian metsästysseuran omistamassa huvilassa on täydellinen keittiövarustus ja laadukas sauna sekä uimalampi pihapiirissä.

Lisätietoja ja varaukset:
www.koillis-karvianms.net

Jokipirtti

Kantin kylässä kauniissa jokirantamaisemassa sijaitseva jyhkeä n. 80 m2 Jokipirtti on valmistunut v 2005. Vuokrattavissa kokoustilaksi, juhliin ja lomailuun. Majoitustilaa 12 henkilölle. Täydellinen keittiövarustus. Läheisyydessä hyvät marjastus ja ulkoilumaastot.

Yhteystiedot ja tiedustelut:
www.willikarvia.fi

Leiritupa

Kulttuurikeskus Kantz, Karviantie 720.

Leirituvassa on 18 majoituspaikkaa. Kauniissa jokivarsimaisemassa sijaitseva paikka soveltuu erityisesti leiripaikaksi ja ryhmien yöpymistilaksi. Koko talon vuokra ma-pe 100 €/vrk ja la-su 150 €/vrk. Liinavaatteet 10 €/vuode. Tiloissa sekä 1 henk että ryhmämajoitustilaa. Varattavissa myös leiriruokailut mm. matkailuyhdistykseltä.

Yhteystiedot ja tiedustelut:
www.willikarvia.fi

Karvian Hormasaari

Karviajärven rannassa korkeatasoinen huvila. Majoitustilaa 13 henkilölle.

Yhteystiedot ja varaukset:
jyrki.koivumaki@gmail.com
040 5618014

Hostelli Karvia

Sijaitseen aivan Karvian keskustaajamassa.

Yhteystiedot ja varaukset:
040 5725200 Merja Holkko


© Karvian Matkailu ry

Leave a Reply