Info

Karvian matkailu ry

Järjestämme luontokuvausretkiä, yölintujen kuuntelua, kalailtoja, veneretkiä ja hiihtoa kuutamolla. Karvia on tunnettu runsaasta ja omannäköisestä kulttuuristaan. Harrastajateattereiden runsaasta ohjelmatarjonnasta löytyy vaativampaankin makuun elämyksiä.

Vuotuisia kulttuuritapahtumia ovat muun muassa Kyrönkaankaan pelimannipäivät helmikuussa, Pääsiäisvalakiat lankalauantaina, soittokunnan ulkoilmakonsertti vappuna säässä kuin säässä, Krupulaukun valinta kotiseutujuhlassa, elokuulla viikonlopun kestävät Karvia päivät ja tapahtumarikas Willin kansan viikko marraskuun pimeydessä.

Voit aistia tuulahduksen vuosisatojen takaa kulkiessasi Kyrönkankaan keskiaikaista maantietä tai osallistumalla opastettuun Kievarin kierrokseen. Oikean sydämen joulun aistit eläinten joulurauhan julistuksessa Kankaan kodalla. Karvian yli 200 vuotta vanha puukirkko yllättää kävijänsä kauneudellaan.

Karvian Pareet Pirot on kaikkea tätä!

Yhteystiedot ja palaute

Kaija Kangas, puheenjohtaja
puh: 040 7150351
email: info@karvianmatkailu.fi

Ajankohtaista tai tapahtumia

27.2.2019 KLO 12-16 KANSAINVÄLINEN MATKAILUSEMINAARI

Kansainvälinen matkailuseminaari, os. Karviasali Tyyne Tuulionkatu 12 Karvia. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

YHTEISLAULUA LAAVULLA 5.8. KLO 13 - 14

Tule laulamaan tuttuja sävelmiä vuosikymmenien varrelta raikkaaseen mäntymetsään (os. Lentokentäntie 135). Sävelmät tahdittaa duo Hannu & Perttu. Ei haittaa vaikka et muistaisi sanoja, sillä olemme varanneet käyttöönne useita lauluvihkosia. Mikäpä sen leppoisampaa kuin istua hyvässä seurassa ja laulaa lempisävelmiä.

Emänniltä ostettavissa suolaista ja makeaa pikkunälkään.

9.7.17 KLO 10 - 14 PYÖRÄILYTAPAHTUMA LENTOKENTÄN LAAVULLA

Pyöräilijöille tarjolla kahvitus ja mehu.

17.6.17 KLO 22 .18.6. KLO 0.30 RAKASTU JÄLLEEN LUONTOON, SUOMI 100 V

Professori, kasviekologian dosentti Hannu Raitio esitelmöi Lentokentän laavulla luonnon hyvinvointivaikutuksista ihmiselle. Iltaan sisältyy myös musiikkiesityksiä ja tarjolla on maksullinen iltapala. Ohjelman jälkeen halukkailla on mahdollisuus osallistua opastetulle retkelle yölintujen konsertointia kuuntelemaan. Sateen sattuessa ohjelma pidetään telttakatoksessa.

Iltapalavaraukset 16.6. mennessä 040 7150351 tai 045 2688627

Järj. Seitsemisen luontokeskus / Karvian matkailu

KARVASSUON KAPINA KESÄTEATTERIESITYS HEINÄKUUSSA 2016

Käsikirjoitus: Panu Rajala
Sovitus ja ohjaus: Leena Koivula

Kertoo karvialaisista maanomistajista jotka menivät 1997 EU:n NATURA 2000 suunnitelmia vastaan nälkälakkoon. Neljän miehen kapina sai laajalti huomiota tiedotusvälineissä aina ulkomaita myöten.

Rajalan hulvaton tarina kertoo fiktiivisesti ajasta vuosia nälkälakon jälkeen ja ”karpaasien” uusista suunnitelmista.

Esityksen yhteyteen varattavissa ruokailu.

Katso täydelliset ohjelma- ja tarjoilutiedot tästä

17.7.2016 KLO 10-14 LENTOKENTÄN LAAVULLA KANTTISSA TARJOLLA KAHVIA JA NUOTIOMAKKARAA

17.7.2016 klo 10-14 Lentokentän laavulla Kanttissa tarjolla kahvia ja nuotiomakkaraa

6.11.15 KLO 18-22 WILLI YÖ KANTTIN KOULUN MARKILLA (KARVIANTIE 720)

Poikkitaiteellinen valo Sibeliuksen musiikin tilataideteos esitetään ulkona tasatunnein toistuvana. Mukana myös Karpalo- ja Pramilla –kuorot, runoryhmä Ainot ja Reinot, trio Suo, Kukka ja Jussi hellin riuskin ottein. Gemini Luontaispalveluista luontaishoitaja Annika Aho kertoo luontaishoitojen parantavista vaikutuksista.

Kahvila Willityksessä myynnissä kahvia, mehua, herkullisia leivonnaisia ja ulkomyynnissä grillimakkaraa.

Karvian Willi viikko 29.10.-8.11.2015, katso ohjelma www.karvia.fi tapahtumat

KEITTOA KULKIJALLE 1.8.2015 KLO 13-15

Keittoa kulkijalle Lentokentän laavulla Kanttissa, Lentokentäntie 190. Tarjolla maukasta seljanka-keittoa ja palan painikkeeksi totta ja tarinaa Kyrönkankaantien liepeiltä mm. valokuvia sodan aikaisesta lentokentästä. (Sateeseen varauduttu sadesuojalla)

Keitto + leipä 6 €, kahvi ja nisu 3 €.

KIEVARIN KIERROS

Voit aistia tuulahduksen vuosisatojen takaa kulkiessasi Kyrönkankaan keskiaikaista maantietä tai osallistumalla opastettuun Kievarin kierrokseen.

POIKKI-TAITEELLINEN EHTOO KUNNANTALOLLA 7.11.2014 KLO 18-21

Kahvia, herkullisia kakkuja, huvittavia esityksiä tasatunnein. "Tankki täyteen" tyylillä läpi ehtoon. Ohjelma 5€. Ehtootähtinä matkailuyhdistys ja köyhän miehen teatteri.


© Karvian Matkailu ry

Leave a Reply